Sectionale Poorten

U wenst de grootte van uw garage ten volle te benutten? Dan is een sectionale poort voor u de beste oplossing. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie kunnen wij deze poort bij u plaatsen. Of u nu een particulier bent of iemand uit de industriële sector, iedereen kan bij ons terecht.

Een sectionale poort opent verticaal naar boven tot een horizontale positie onder het plafond. Op deze manier verliest u geen ruimte. Dat zorgt ervoor dat u uw garage of ruimte optimaal kan gebruiken. Deze poort kan met de hand bediend worden, maar ook automatisch via een motor en zenders. 

Panelen

Bij ons kun u kiezen uit een uitgebreid gamma van verschillende panelen met verschillende structuren. Zo kunt u naar eigen smaak kiezen hoe uw poort er moet uitzien. De diverse uitvoeringen zijn mogelijk in woodgrain of houtstructuur en een vlakke structuur:

  • Smal gelijnd
  • Breed gelijnd
  • Vlak
  • Cassettemodel
  • Verticaal gelijnde poort in vlakke structuur

 

Voor de uitvoering van uw poort kunt u kiezen tussen: staal, PVC-folie of massief hout. De PVC-folie kunt u in verschillende kleuren bij ons verkrijgen

 

NIEUW IN ONS GAMMA: Sectionale poorten voor bekleding naar keuze.  (Paddoek, Afromosia, houten latjes,...)  Kan perfect gebruikt worden voor enkel de garagepoort maar ook perfect voor poorten die in het gevelvlak moeten verwerkt worden.

 

Kleuren

 

Deze poorten kunt u in verschillende kleuren bij ons verkrijgen. Niet alleen RAL-kleuren maar ook kleuren op staal zullen van uw poort een unieke poort maken. U vindt er zeker de kleur naar uw gading. U kunt natuurlijk ook bij de standaardkleur wit blijven. 

 

Isolatie

 

Daarnaast is er naargelang de afmeting van uw poort een dubbelwandige isolatie van 20 mm of 45 mm mogelijk. Deze isolatie zorgt ervoor dat in combinatie met de panelen er zo weinig mogelijk energie en warmte verloren gaat. Op deze manier bespaart u niet enkel energie, u draagt ook uw steentje bij tot het milieu. 

 

Extra's

 

Ook het plaatsen van een handgreep, led-verlichting en verschillende varianten glasramen is geen enkel probleem. 

Door de grote diversiteit aan mogelijkheden is er voor iedereen een goede kwalitatieve poort op maat

Veiligheid

En niet te vergeten de veiligheid! Bij Ve-Tor Poorten garanderen wij u veilige en betrouwbare sectionale poorten. Een inklembeveiliging voor vingers aan binnen-en buitenzijde van de secties en scharnieren sluit knelpunten aan het deurblad bij voorbaat uit. Ook zal uw poort direct blokkeren zodra er een hindernis onder de dichtlopende poort gedetecteerd wordt. De elektronische beveiliging tegen openschuiven zorgt voor een optimale inbraakwering. 

Om u een optimale dienstverlening te kunnen bieden, kunt u bij ons een gratis offerte aanvragen. Indien nodig doen wij ook de uitbraak en het wegvoeren van uw oude poort.

Afwerking binnen

Indien u dit wenst werken wij uw poort binnen af met witte PVC omkasting

Bekijk de specificaties voor rubriek Iso 20 poort
Bekijk de specificaties voor rubriek Iso 45 poort