Kantelpoorten

Kantelpoorten zijn zowel in nieuwbouw als bij renovatie veel toegepaste garagedeuren. De populariteit heeft de kantelpoort met name te danken aan het feit dat de kantelpoort de meest economische oplossing is.

Deurbladen

Het deurblad van de kantelpoort bestaat uit één bewegend gedeelte. U kunt naar eigen smaak het materiaal van uw deurblad kiezen. Past een stalen kantelpoort beter bij het uiterlijk van uw huis? Of toch liever de warme en natuurlijke look van hout? Geen probleem zowel stalen als houten deurbladen zijn bij ons beschikbaar.  De types hout die wij u kunnen aanbieden zijn: ceder en meranti.

Indien u kiest voor een houten deurblad, wordt deze behandeld tegen alle weersomstandigheden en beschermt tegen UV-stralen. Ook onze stalen poorten worden met een speciaal middel behandeld. Zo worden de stalen platen vuurverzinkt, dat betekent dat er een zinklaag op uw poort wordt aangebracht. Deze beschermt de stalen kantelpoort tegen corrosie. Daarnaast wordt er ook nog eens een grondlak bestaande uit een elektrostatische ingebrande poederlak op basis van polyester aangebracht op de stalen ondergrond.

Automatisatie

De kantelpoort kunt u met de hand bedienen of via automatisatie met een motor en zenders. 

Extra's

Alle kantelpoorten worden voorzien van een speciaal slot met profielcilinder, een handgreep uit kunststof en een zijvergrendeling. Door sterke meervoudige veerpakketten heeft uw poort het ideale evenwicht. De kunststof loopwielen en geleidingsprofielen, die gemonteerd zijn in een blokkader, zorgen ervoor dat u over een stevige poort met een geluidsarme werking kunt beschikken. 

Bij deze kantelpoorten is het ook mogelijk om een in- of aangebouwde loopdeur of zijdeur te leveren. Dit deurtype is met verscheidene draaisystemen en in diverse uitvoeringen en motieven te verkrijgen. 

Eveneens bij ons verkrijgbaar zijn poortkaders die bekleed kunnen worden met hout of pvc. Op deze manier kunt u ze inkleden naar uw smaak.

Kleuren en motieven

U kunt de poorten in verschillende kleuren en motieven staal en hout verkrijgen. U vindt er zeker een poort naar uw gading! Alle stalen kantelpoorten hebben de standaardkleur wit of bruin. U kunt deze stalen poorten natuurlijk ook in andere RAL-kleuren of kleuren op staal verkrijgen.

Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Geniet van onze service en vraag nu een gratis offerte aan of lees de brochure