Garageboxen

Bent u op zoek naar een garage voor uw wagen, mobilhome of caravan? Of heeft u onvoldoende bergruimte? Dan kan Ve-Tor Poorten u een goedkope oplossing aanbieden: een garagebox.

Deze garageboxen zijn in diverse afmetingen bij ons verkrijgbaar. Daarnaast kunt u bestaande boxen zowel in de breedte als in de diepte vergroten

Zes troeven

Alle panelen van de box zijn afgewerkt met een gesloten kokerprofiel. Deze panelen worden verstevigd met twee verstevigingsribben. Op deze manier verzekeren wij u een stabiele garagebox. Daarnaast zorgt een speciale strip tussen elk paneel voor een perfecte dichting. Zo wordt de inhoud van uw box beschermt tegen vocht en dergelijke lasten.

De garageboxen worden telkens ook voorzien van een kantelpoort. Deze poort beschikt over een cilinderslot met twee sleutels. Zo heeft u een reservesleutel indien u een van de twee mocht verliezen. Daarnaast bevat ook iedere box een zware dakdrager. Stevigheid verzekerd!

De stalen profielplaten van de boxen krijgen ook een behandeling om corrosie tegen te gaan. Zo worden de platen verzinkt en voorzien van een grondlak.

Extra's

Wij bieden u ook de mogelijkheid om vensters en deuren in de panelen van de box te plaatsen. Op deze manier willen wij voor een optimale dienstverlening zorgen. 

Geniet van onze service en vraag een gratis offerte aan.