Industriepoorten

Ve-Tor Poorten is een officieel verdeler van het merk Novoferm. Een specialist in vele vormen toe- en uitgangen voor industriële gebouwen en woningbouw.

Er is ruime keuze uit diverse uitvoeringen, afwerkingen, bedieningen en inbouwmogelijkheden (heffingen). Zo zorgen wij altijd voor een oplossing op maat.

Veelzijdige sectionale poorten

Een sectionale poort opent verticaal naar boven tot een horizontale positie onder het plafond. Op deze manier verliest u geen ruimte. Dat zorgt ervoor dat u uw garage of ruimte optimaal kan gebruiken. Deze poort kan met de hand bediend worden d.m.v. een trekkoord of haspelketting. Maar, ook automatische bediening via een motor en zenders is mogelijk.

Om u een geschikte sectionaalpoort te kunnen aanbieden, hebben wij een uitgebreid gamma aan railsystemen, typen beslag, paneelkeuzes en paneelvullingen, lichttoetredingen, beveiligingen, afwerkingen, bedieningen, aandrijving- en vensteruitvoeringen.

Met een sectionale poort van Novoferm verzekeren wij u duurzaamheid, stabiliteit, kwaliteit en veiligheid! Kom snel een kijkje nemen in ons uitgebreid aanbod industriële poorten.

Inbouwmogelijkheden of heffingen

Met behulp van torsieveren wordt het deurgewicht van de poort uitgebalanceerd, zodat handbediening mogelijk is. Naast standaard heffing zijn ook, extra heffing, verticale heffing, daklijnvolgende heffing en lage inbouwhoogte leverbaar. Deze keuze is afhankelijk van de afmetingen van uw poort en de beschikbare ruimte. Met onze know-how en ervaring helpen wij u bij het maken van de juiste keuze.

Kleuren

De industriële poorten zijn in iedere RAL-kleur en BS-kleur beschikbaar. Op deze manier kunt u een kleur kiezen naar eigen smaak. De standaard RAL-kleuren kunt u hieronder nog eens bekijken.

Daarnaast worden de veren en de verzinkte as altijd behandeld met aluminiumverf.

Extra's

Indien u dit wenst, kunnen wij er ook voor zorgen dat er ramen en loopdeuren in uw poort geïntegreerd worden. Hierbij bieden wij u ook de mogelijkheid tot hoogwaardig deurbeslag aan. Bij de plaatsing van de ramen zijn verschillende beglazingen mogelijk. 

Veiligheid

Bij Ve-Tor poorten denken wij ook aan uw veiligheid. Zo wordt er bij elke sectionale poort een vingerklembeveiliging voorzien. Daarnaast wordt de poort bij het detecteren van een obstakel automatisch stopgezet. Hierbij keert hij kort even terug, waardoor u de kans heeft om de hindernis te verwijderen. Daarnaast zijn onze poorten conform de Europese norm EN 13241-1. Op deze manier garanderen wij u een optimale beveiliging!

Energiebesparing

Naast uw veiligheid houden wij ook rekening met het milieu. Zo voorzien wij onze poorten van een goede isolatie. Dat kunnen wij realiseren via de stalen sandwichpanelen met een dikte van 45 mm, zonder koudebrug en opgeschuimd met FCKW-vrije Polyurethaan. Daarnaast voorzien wij ook tochtvrije afdichtingen rondom de poort. Op deze manier kunt u energie besparen

 

Geniet van onze service en vraag een gratis offerte aan.

 

Standaard RAL kleuren voor industriepoorten: